Γιατί να επιλέξετε την εταιρεία Γ. ΠΡΟΒΙΔΑΚΗΣ ΟΙΚΟΠΡΟΚΑΤ ΑΕ

Οίκοπροκατ
Πολυετής πείρα με επιτυχημένη και εξελισσόμενη πορεία

Γνωρίζουμε τις κατασκευές και συνεχίζουμε την πορεία μας έχοντας περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας. Ξέρουμε πολύ καλά και με λεπτομέρεια τι απαιτείται σε κάθε περίπτωση και πότε πρέπει να υλοποιηθεί.

Οίκοπροκατ
Βέλτιστες πρώτες ύλες από την παγκόσμια αγορά

Συνεργασία με εταιρείες και αγορά πρώτων υλών με όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις, για την εξασφάλιση του βέλτιστου αποτελέσματος των κατασκευών μας.

Οίκοπροκατ
Ειλικρίνεια & Αξιοπιστία

Για εμάς, η τιμιότητα και η εμπιστοσύνη είναι η βάση με την οποία ολοκληρώνουμε τα έργα μας έγκαιρα και στο ακέραιο. Ρωτήστε τους πελάτες μας.

Οίκοπροκατ
Δυνατότητα υλοποίησης πολλαπλών κατασκευών

Αναλαμβάνουμε κάθε είδους κατασκευή ικανοποιώντας όλες τις ανάγκες και επιθυμίες των πελατών μας, είτε πρόκειται για προκατασκευασμένες, είτε για συμβατικές και σύμμεικτες. Επιπλέον αναλαμβάνουμε αποπερατώσεις κτιρίων, ανακαινίσεις, προσθήκες καθώς και την κατασκευή μεταφερόμενων οικίσκων. Κάθε είδος κατασκευής υλοποιείται με το «κλειδί στο χέρι», αλλά και με τη δυνατότητα επιλογής σταδίου παράδοσης ή κατασκευής μεμονωμένων εργασιών.

Οίκοπροκατ
Πλήρης εξοπλισμένος εκθεσιακός χώρος

Ο ολοκληρωμένος εκθεσιακός μας χώρος, σας δίνει την δυνατότητα της επιλογής όλων των υλικών που αφορούν την κατασκευή σας, όπως π.χ. κουφώματα, πλακάκια είδη υγιεινής, υλικά κουζίνας κλπ. Με τον τρόπο αυτό αποφεύγονται οι άσκοπες μετακινήσεις για την συγκέντρωση των υλικών, αλλά και η ταλαιπωρία για το πελάτη, εξοικονομώντας χρόνο και πραγματοποιώντας ταχύτερα την κατασκευή.

Οίκοπροκατ
Με το κλειδί στο χέρι – Ταχύτητα κατασκευής

Το ολοκληρωμένο πακέτο προϊόντων και υπηρεσιών που προσφέρουμε στους πελάτες μας σε συνδυασμό με το εξειδικευμένο προσωπικό μας, σας απαλλάσσει από το άγχος και την ταλαιπωρία που προκαλούν τα μεμονωμένα συνεργεία και μειώνει τον χρόνο που απαιτείται για την ολοκλήρωση του επιθυμητού αποτελέσματος.

Η έναρξη των εργασιών πραγματοποιείται με προκαθορισμένο κόστος που συμφωνείται κι από τις δυο πλευρές, αποφεύγοντας την δημιουργία επιπλέον χρεώσεων που σας βγάζουν εκτός προϋπολογισμού.

Οίκοπροκατ
After sale

Η συνεργασία πελατών - εταιρείας είναι σχεδόν καθημερινή και δεν ολοκληρώνεται μόνο κατά την παράδοση του έργου, καθώς η επιχείρησή μας και το προσωπικό της φροντίζει μέσω συνεχόμενης επικοινωνίας, να αφουγκράζεται τις ανάγκες που προκύπτουν και να τις καλύπτει στο έπακρο και με ταχύτητα.

Γιατί εμάς;

  • Πολυετής πείρα με επιτυχημένη και εξελισσόμενη πορεία
  • Βέλτιστες πρώτες ύλες από τη παγκόσμια αγορά
  • Αντισεισμικότητα
  • Θερμομονωτική και ηχομονωτική συμπεριφορά του κτιρίου
  • Δυνατότητα επιλογής σταδίου παράδοσης
  • Ταχύτητα κατασκευής
  • Πιστοποιήσεις και εγγύηση ποιότητάς στατικής επάρκειας (να μπουν εδώ οι πιστοποιήσεις και το βίντεο)
  • Δυνατότητα υλοποίησης ενεργειακής απόδοσης
  • Δυνατότητα σύμμεικτης κατασκεύης