Ποιοί είμαστε / Πολιτική Εταιρείας

Καλως ηρθατε στην Οικοπροκατ

Η Γ. Προβιδάκης ΟΙΚΟΠΡΟΚΑΤ ΑΕ αναπτύσσεται με συνέπεια και υπευθυνότητα. Τηρώντας μία σταθερή εμπορική πολιτική εφαρμόζει μία ξεκάθαρη στρατηγική που εστιάζει στην εξέλιξη και αναβάθμιση της ποιότητας των υπηρεσιών της, χτίζοντας μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης.

Οίκοπροκατ

Η κατασκευαστική ΟΙΚΟΠΡΟΚΑΤ ιδρύθηκε από τον κ. Προβιδάκη Γεώργιο, ο οποίος δραστηριοποιείται αρκετά χρόνια στο χώρο της κατασκευής προκατασκευασμένων οικιών, περγκόλων και κεραμοσκεπών. Η πολύτιμη εμπειρία και γνώση που διαθέτει στο αντικείμενο, σας διασφαλίζει όλες τις προδιαγραφές αντοχής, ασφάλειας και ποιότητας που χρειάζεται μία προκατασκευασμένη οικία. Τα προκατασκευασμένα σπίτια της ΟΙΚΟΠΡΟΚΑΤ διακρίνονται για την υψηλή αρχιτεκτονική τους, τον οικολογικό τους χαρακτήρα και την άψογη λειτουργικότητα τους.

Πολιτική εταιρίας

Η διοίκησή και το προσωπικό της Γ. Προβιδάκης ΟΙΚΟΠΡΟΚΑΤ ΑΕ διασφαλίζει την υψηλή ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών της , σύμφωνα με ορθή πολιτική, η οποία επιτυγχάνεται μέσω των παρακάτω ενεργειών:

  • Συμμόρφωση με όλους τους κανόνες και διαδικασίες που προβλέπονται από τη νομοθεσία σχετικά με τα πρότυπα ασφαλείας και υγιεινής των έργων και του περιβάλλοντος.
  • Συνθήκες εργασίας που προάγουν την ασφάλεια και την υγεία των εργαζομένων.
  • Διασφάλιση και παροχή όλων των απαραίτητων πόρων για τη βέλτιστη και αποτελεσματική λειτουργία κάθε τμήματος
  • Διαρκής εκπαίδευση του προσωπικού μας προκειμένου να ανταποκρίνονται στις εξελίξεις και την ανάπτυξη της τεχνολογίας, καθώς και στις συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις των πελατών μας.
  • Στενή συνεργασία με τους πελάτες για τη κατανόηση αναγκών και απαιτήσεων του έργου, αναπτύσσοντας λύσεις υψηλών προδιαγραφών που εξυπηρετούν τις σημερινές και μελλοντικές τους ανάγκες.
  • Υιοθέτηση μεθόδων για τη βελτίωση της ποιότητας των υπηρεσιών μας.
  • Συνεργασία με αξιόπιστους προμηθευτές και συνεργάτες, οι οποίοι εξασφαλίζουν τη ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών που προσφέρουμε.
  • Συνεχής έλεγχος της αποτελεσματικότητας και αποδοτικότητας της εταιρικής μας πολιτικής σε όλα τα επίπεδα.